Combinații de taste: Cut, Copy și Paste

Incepatori

Combinații de taste – ele ne ajută să ne mișcăm mai repede și astfel să devenim mai eficienți în lucrul cu calculatorul. Există câteva combinații de taste „universale”, care practic se pot folosi în orice aplicație. Cele mai des folosite sunt cele pentru Cut (CTRL + X), Copy (CTRL + C) și Paste (CTRL+ V) (Decupare, Copiere, Lipire). Urmărește materialul video și vei găsi o modalitate mai simplă să reții aceste combinații de taste.
Lasă un comentariu mai jos și spune-mi dacă tu folosești aceste combinații de taste și (cel mai important) dacă ești dispus să înveți și altele.

Știi pe cineva care are nevoie de această informație? Dă mai departe!

Trainer

Luciana este un trainer deosebit, care predă cursuri din pasiune. Iubește oamenii și principala ei abilitate este capacitatea de a se face înțeleasă indiferent de subiectul pe care îl abordează. Pune accentul pe partea practică tot timpul și folosește foarte des analogii pentru a explica subiectele abstracte. Lucianei ii plac provocările și...să facă oamenii să zâmbească :)

  • Liviu Branescu spune:

    Numele meu este Liviu si doresc sa ma ajutati cu o informatie.
    Doresc sa copiez (salvez) o fotografie de pe un site dar cand pun cursorul pe poza nu-mi da comanda de salvare.
    Nu am reusit nici cu tastatura.Ce-mi recomandati ? Va multumesc ! Adresa mea de mail este ***

    • Buna Liviu. Cel mai probabil, acea fotografie e protejata de drepturile de autor, iar cei care detin respectivul site nu doresc ca imaginile de pe site-ul lor sa fie copiate. Copierea fara acord ar inseamna practic un furt.

  • >