Plata produselor/serviciilor comandate de pe site-ul Centrul UPGRADE se poate efectua in avans prin ordin de plata/transfer bancar sau online cu cardul bancar.

Plata prin ordin de plată sau transfer bancar

Dacă optați pentru plata prin ordin de plată/transfer bancar a serviciilor de instruire, vă rugăm să vă asigurați că ne transmiteți dovada plății până cel târziu la data susținerii cursului. În caz contrar, trainerul poate refuza participarea dumneavoastră la cursul respectiv. Dovada plății trebuie trimisă către UPGRADE TRAINING CENTER SRL la adresa de e-mail info@centrulupgrade.ro.

Datele companiei UPGRADE Training Center SRL, in contul careia se efectueaza plata sunt: 

 • Nume companie: Upgrade Training Center SRL
 • CUI: 37529265

Conturi disponibile pentru plati in lei:

 • Banca Transilvania: Cont: RO18 BTRL RONC RT03 9787 8201
 • Trezorerie sector 6: Cont: RO84 TREZ 7065 069X XX01 6129

Observatie: In Trezorerie pot face plati doar Persoanele Juridice care detin un cont in Trezorerie.

Important! La completarea ordinului de plata la rubrica: (dupa caz) ”reprezentand”, “destinatia platii”, “valoarea reprezinta”  va rugam sa scrieti numarul comenzii online, primita pe email și tipul cursului plătit.

Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Plata online cu cardul prin euplatesc

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

3.2. Plata în rate

a) Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Plata in rate prin Star Card BTPlateste cu Star Card de la Banca Transilvania si beneficiezi de:

  – pana la 3 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate

  – 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala                  

  – perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile ( plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc )

Sunt incluse in programul Star Card  cardurile de cumparaturi:  Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

 Nu ai inca  StartBTAplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

–  in orice unitate Banca Transilvania

–  Online pe www.starbt.ro

– Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) – din reteaua Romtelecom

b) Prin card de credit emis de Alpha Bank

Plata in rate prin cardul de cumparaturi Alpha Bank“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)
Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la 
comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort – pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil – bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate – poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate – esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”

c) Prin card de credit emis de BRD Finance

Plata in rate prin card BRDUita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

–          alegi produsele dorite

–          alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta : 

a)      plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.

b)      plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

 Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

d) Prin cardul de cumpărături emis de BCR Banca Comercială Română

  • pana la 3 RATE fara dobanda

e) Prin cardul de cumpărături emis de Pireus Bank

  • pana la 3 RATE fara dobanda

>