Microsoft Certified Trainer, Luciana Bercean

Luciana este un trainer deosebit, care predă cursuri din pasiune. Iubește oamenii și principala ei abilitate este capacitatea de a se face înțeleasă indiferent de subiectul pe care îl abordează. Pune accentul pe partea practică tot timpul și folosește foarte des analogii pentru a explica subiectele abstracte. Lucianei ii plac provocările și...să facă oamenii să zâmbească :)

Insert Image

De la Inginer Economist în construcții la Trainer Certificat Microsoft

Luciana a urmat cursurile liceului "CD Loga" la secția Informatică. Apoi a absolvit Facultatea de Management în Producție și Transporturi, secția Inginerie Economică, specializarea Construcții, din cadrul Universității Politehnica Timișoara. După facultate a urmat programul de master "Management of Business Administration Executive", din cadrul aceleași facultăți.

După terminarea facultății a intrat în rândul "angajaților model". A pus tot entuziasmul, toata priceperea și toate resursele de care dispunea în slujba firmelor pentru care a muncit. A obținut, pe rând, experiență

  • în domeniul construcțiilor (de la devize tehnice și situații de lucrări la aprovizionare, salarizare, organizarea șantierelor etc.), 
  • în domeniul managementului calității (de la întocmit formulare și proceduri până la implementarea unui sistem de management al calității și certificarea lui cu TUV Austria),
  • în domeniul sănătății și securității în muncă,
  • în domeniul resurselor umane (evidență personal, întocmire documente etc.).
  • inclusiv în proiectarea și executarea de mic mobilier din pal melaminat

Practic, Luciana a învățat să facă de toate și asta cu mult profesionalism. Dovada a fost fiecare companie care i-a simțit lipsa după ce a plecat.

După 16 ani de stat în Timișoara, Luciana a ajuns în București, unde a început să facă cunoștiință cu activitatea de formator în primavara lui 2011 și  nu se mai vede făcând altceva. 

Primele cursuri predate au fost cursuri de pregătire pentru susținerea examenelor de certificare internaționale ECDL (European Computer Driving Licence) la nivel de bază și avansat, apoi a continuat să predea cursuri pentru utilizarea eficientă a tuturor programelor din suita Microsoft Office (Word, Excel, Access, PowerPoint, Outlook), să-și certifice competențele obținând certificarea de Microsoft Office Specialist Expert Excel 2016 și Microsoft Certified Trainer.

În timpul liber, dezvoltă website-uri în Wordpress pentru firme mici și foarte mici. Ajută astfel antreprenorii care sunt la început de drum să își facă simțită prezența și în mediul online, lucru care este din ce în ce mai important pe zi ce trece. 

Repere din cariera de formator

  •  175 funcționari publici din diferite instituții, instruiți în cadrul proiectului “Standarde Europene în Utilizarea Tehnologiei Informației în Administrația Publică – Program Național de Certificare a Funcționarilor Publici”.
  • 20 de deținuți din Penitenciarul Jilava, au avut monitorizați în procesul de instruire de către Luciana, în cadrul proiectului european “Tehnologia informației și comunicării în sistemul penitenciar din România ”.
  • 40 persoane instruite în cadrul proiectului european "Cunoştinţe de utilizarea calculatorului şi informatică medicală pentru creşterea adaptabilităţii asistentelor medicale din spitalele din România"
  • Peste 500 persoane de diferite vârste (între 10 și 73 ani) și profesii la fel de diferite, instruite în vederea obținerii permisului ECDL (European Computer Driving Licence).
  • Câteva mii de persoane instruite în utilizarea eficientă a programelor din suita Microsoft Office, de la nivel începător la avansat

Certificări obținute de
Luciana Bercean

Certificat MOS Expert Luciana Bercean
Certificare ECDL Avansat Word - Bercean Luciana
Certificare ECDL Avansat Excel - Bercean Luciana
Certificare ECDL Avansat Access - Bercean Luciana
Certificare ECDL Avansat PowerPoint- Bercean Luciana
Certificare ECDL Expert Bercean Luciana
Certificare ECDL Expert WebEditing+ImageEditing- Bercean Luciana
Certificare ECDL Complet Bercean Luciana
Certificare ECDL Complet Bercean Luciana
Bercean Luciana - formator
Bercean Luciana - master MBA Executive
Bercean Luciana - inginer diplomat

Articole scrise de Luciana Bercean

Contact

Centrul UPGRADE

București, bd. Iuliu Maniu, nr. 7, corp i, etaj 2, primul birou pe stânga

>