Curs Excel AVANSAT – practic

Perioada: sâmbătă, 26 ianuarie 2019 - duminică, 27 ianuarie 2019 - Ora: 9:00 - 18:00

Locatia: Centrul UPGRADE, bd. Iuliu Maniu, nr. 7, corp I, etaj 2, biroul 2.9
(în incinta Apaca, lângă clădirea Samsung, în spate la "5 to Go")


Curs Excel Avansat – ce înveți

Curs Excel Avansat este un curs practic. La acest curs se învață noțiuni noi, dar se și pun în practică diferite exemple ce combină noțiunile deja cunoscute, într-o manieră unică.

  • Filtrare avansata, inclusiv cu ajutorul funcțiilor
  • Tabele pivot
  • Crearea scenariilor și folosirea Goal Seek
  • Formatarea condiționată cu formule/funcții
  • Funcții de căutare alternative: INDEX, MATCH
  • Consolidarea datelor
  • Funcții imbricate pe mai multe niveluri
  • Multe exerciții practice

Curs Excel Avansat – cunoștințe prealabile

Pentru a putea participa la acest curs e necesar să ai cunoștințele de nivel intermediar, sau să participi la unul din cursurile noastre de nivel intermediar.Acest curs este recomandat persoanelor care utilizează în mod frecvent aplicația Excel, lucrează cu funcțiile de bază în mod curent, însă își doresc să treacă la următorul nivel.

Inscrie-te acum.

Sunt doar 10 locuri disponibile

 

Cât durează acest Curs Excel Avansat?

Cursul durează 16 ore și este împărțit în 2 zile a câte 8 ore, care se desfășoară sâmbătă și duminică, în intervalul 9:00 – 18:00 (1 oră pauză de masă).

Cât costă acest Curs Excel?

Cursul costă acum 1000 850 lei/persoană

Știi pe cineva care are nevoie de această informație? Dă mai departe!

Trainer

Luciana este un trainer deosebit, care predă cursuri din pasiune. Iubește oamenii și principala ei abilitate este capacitatea de a se face înțeleasă indiferent de subiectul pe care îl abordează. Pune accentul pe partea practică tot timpul și folosește foarte des analogii pentru a explica subiectele abstracte. Lucianei ii plac provocările și...să facă oamenii să zâmbească :)

>

Înscriere curs Excel - nivel avansatDupă completarea formularului de mai jos vei primi un email de confirmare, precum si un sms de reamintire cu o zi și o oră înainte de începerea cursului.


Locul tău este rezervat în momentul înregistrării plății. După completarea formularului de înscriere vei fi direcționat automat spre coșul de cumpărături pentru a alege modalitatea de plată.
Se acceptă plata prin transfer bancar sau online cu cardul, inclusiv plata în maxim 3 rate cu cardurile de cumpărături emise de băncile partenere.

Vom folosi numărul tău de telefon doar pentru a-ți aminti că te-ai înscris la curs