Centrul UPGRADE - Centru Autorizat de Testare Certiport

Cursuri online individuale
în timp real

doar tu și trainerul - sedințe personalizate

De ce să alegi cursurile online individuale?

Locația de desfășurare e la alegerea ta

Poți face cursurile la cafeneaua preferată, în patul din dormitor, la mare pe plajă sau pe pârtia de schi. E alegerea ta 100%. Asigură-te doar că ai acces bun la internet ;)

Am susținut cursuri pentru oameni care locuiesc peste tot în lume (de la Bacău până în Norvegia sau Elveția), în aceleași condiții ca într-o sală de curs din București. 

Ai toată atenția trainerului

E ca și cum ați sta împreună la același birou. Trainerul va lucra doar cu tine și îți va răspunde la toate întrebările pe care le ai, pe loc.

Veți vedea împreună același ecran și veți putea folosi tastatura și mouse-ul ca și cum ați fi în aceași încăpere.

Program flexibil

Tu alegi orele de desfășurare ale cursului. Trainerii noștrii sunt disponibili în intervalul 8:00 - 21:00 (ora României - GMT + 2). Suntem siguri că o să găsim împreună intervalul potrivit pentru tine.

Ce cursuri poți urma online individual?

Excel

Excel

Word

Curs Word pentru începători

Access

PowerPoint

Project

Curs Microsoft Project

Outlook

Wordpress

Wordpress

Woocommerce

Află singur dacă ți se potrivește, fără niciun risc!

Primești 100% banii înapoi

Dacă după prima ședință de curs nu ești mulțumit de modul de desfășurare al cursului, de noțiunile predate, de comportamentul trainerului sau orice alt motiv ai avea, îți returnăm întreaga sumă plătită. Am aprecia expunerea motivelor, pentru a ne putea îmbunătăți activitatea pe viitor, dar acest lucru este opțional.

Luciana Bercean

Structurarea cursului a fost foarte bună și pe înțelesul meu

Luciana, mulțumesc pentru tot ce am învățat la cursul online de Access. Apreciez foarte mult calitățile tale de TRAINER. Structurarea cursului a fost foarte bună și pe înțelesul meu de ''novice'' în Access. Te voi recomanda tuturor cunoscuților mei care sunt interesați de astfel de cursuri, dar mai ales acelora care nu sunt "FANI'' ai învățământului ONLINE.

Marian Moisă  //  Coordonator vânzări și achiziții piese (Bacău)

Orele de curs nu pot fi considerate niciodată banale sau monotone

Luciana este un excelent Trainer. Deși aveam un nivel foarte scăzut în Excel, ea a știut să mă încurajeze și să mă susțină pe durata cursurilor. A știut să varieze exercițiile, să găsească un ritm energic potrivit capacităților mele de asimilare. Din motive profesionale, întrebările mele au depășit deseori cadrul normal al cursului, însă răspunsurile nu au întarziat să vină. În plus, nu rare au fost situațiile în care am solicitat-o în afara zilelor și orelor obișnuite de curs la care ea a răspuns fără ezitare. După Excel, am studiat împreună Word și PowerPoint, nivel înalt.
Ea are un bagaj impresionant de cunoștințe în IT, completate de un sens unic de analiză și de inovare, astfel încat orele petrecute cu ea nu pot fi considerate niciodată banale sau monotone.
Recomand fără ezitare și cu drag tuturor cursurile cu Luciana.

Geanina Cososchi //  Assistante de Direction (Elveția)

>